×

Fes un dels nostre tallers d'aprenentatge sobre la diabetis! Tant per a persones acabades de diagnosticar com per a persones que vulguin aprendre més sobre aquesta malaltia.

Saber-ne més

Enllaços d'interés

Llicència de Creative Commons

Serveis

Aquests són els serveis que ofereix l'ADC Terrassa:

Servei de consultes Novetat!

L'ADC Terrassa disposa d'un servei mensual de consultes, dirigit per una educadora especialistaen diabetis per tal de resoldre dubtes sobre la malaltia. Aquest servei es únicament per a socis i es gratuït.

Assessoria Dietètica

Una dieta adequada a cada persona segons les característiques i l'evolució de la seva diabetis, l’exercici físic que realitza diàriament, la constitució física... és fonamental a l’hora d’aconseguir un bon control. Amb una alimentació adequada aconseguirem:

  • Mantenir un bon estat nutritiu i un pes normal.

  • Regular els nivells de sucre a la sang.

  • Controlar el nivell de greixos i així evitar complicacions.

Totes les persones amb diabetis hem d’aconseguir portar un alimentació adequada que haurà d’evolucionar a mida que evolucioni la nostra malaltia. Així, moltes persones aconsegueixen normalitzar els nivells de sucre a la sang únicament seguint unes pautes d’alimentació. Els professionals de la sanitat (metges, infermeres, dietistes, educadors) són els responsables d’elaborar un pla personalitzat a cada diabètic. Igualment, a l’ADC organitzem conferències, cursos de cuina, col·loquis i seminaris especialment dedicats a la dieta on podràs trobar la resposta als dubtes que puguis tenir i com evitar la monotonia.

Xerrades

A l’ADC organitzem xerrades mensuals sobre temes importants, com són la dieta, l’exercici, conseqüències a llarg i a curt termini de la malaltia, medicació, etc. Els ponents són metges, infermers, endocrins i altres professionals especialitzats que ens ensenyen a conviure millor amb la diabetis.

Assessorament a les escoles

Podem assessorar a les escoles dels vostres fills, nets o familiars diabètics en el coneixement i seguiment de la malaltia per tal de que pugui desenvolupar una activitat completament normal com la resta de companys.

Gestions als centres de salut

Ens encarreguem de tramitar queixes i comunicar problemes dels nostres socis en els diversos centres de Salut.

Assessoria jurídica

És molt possible que el diabètic, al llarg de la seva vida, es trobi amb problemes de marginació com:

  • Acomiadaments improcedents degut a la seva malaltia.

  • Exclusió en algunes feines, assegurances...

A través de la Delegació de Terrassa de l’ADC podem posar-te amb contacte amb assessories jurídiques sensibilitzada amb aquesta problemàtica que us farà un descompte per ser socis.

Tramesa de revistes

L’ADC envia periòdicament de manera gratuïta a tots els seus socis la revista DIABETESFEDE editada per la FEDE (Federación de Diabéticos Españoles), que té una periodicitat bimensual. Igualment es transmeten via correu electrònic una gran quantitat de notícies i informacions que estan relacionades amb la diabetis.

Venda de Material Diabetològic

L’ADC dispensa material diabetològic (llancetes, punxadors, glucòmetres, neveres per la insulina edulcorants, llibretes d’autocontrol...) a preus reduïts per als socis. Els instruments d’autoanàlisi són fonamentals per portar un bon autocontrol. En els darrers anys han evolucionat molt, alguns tenen memòria i són de molt fàcil utilització. Això, juntament amb un preu assequible fan que l’autocontrol estigui cada vegada a l’abast de més diabètics.

Carnet ADC

Amb el carnet de soci, els membres de l’ADC poden ser identificats com a “diabètics” en cas de qualsevol incidència i per tant facilitar l’atenció sanitària i contactar amb els familiars. També és pot gaudir de descomptes en diversos comerços o empreses de serveis. La llista d’ofertes es troba aquí.

Cursets

Realitzem cursets i tallers de cuina, de dietes, de medició de les racions... Tot per a persones amb diabetis.

Servei de cangur per a nens diabètics

Quantes vegades hem hagut de quedar-nos a casa pensant que no podíem trobar cap cangur preparat per atendre un possible malestar del nostre fill provocat per la diabetis? Si ho demanem amb prou temps, l’ADC ens pot proporcionar una persona també diabètica o coneixedora de la problemàtica que de ben segur serà la més apropiada per vetllar pel benestar del nostre fill durant la nostra absència.

Excursions

A l’ADC organitzem sortides i excursions en grup per conèixer llocs i aprendre a conviure amb la diabetis fora de casa. També disposem de sortides i colònies escolars per a nens diabètics.

Informació

Al nostre local disposem de gran quantitat de documents opuscles, llibres i també DVDs amb informació i consells referents a la diabetis i a altres malalties associades.Un diabètic ben informat, és un diabètic ben controlat

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar els serveis prestats. Si segueix navegant considerem que accepta el seu ús.